La Mare aux Boeufs

10
8
Gites.nl logo

Heerlijke landelijke boerderij uit 1928 in de mooie Champagne-Ardennen streek voor wie houdt van puurheid, vergezichten en terug naar de natuur. In deze authentieke boerderij in brocante stijl, voelt iedereen zich meteen thuis! Het vakantiehuis is gerestaureerd met behoud van de oude ziel en voorzien van alle gemakken.
Het vakantiehuis 'la Mare' is gelegen op een groot terrein van 10.000 m2 met een prachtig weids uitzicht over de velden en U alle privacy heeft. Het huis heeft een een grote lichte zonnige woonkamer met veel ramen, een fijne open keuken met een keukenblok en een houtkachel. Er zijn vier slaapkamers, en een ruime badkamer met een grote inloopdouche met mooi oud belgisch hardsteen. Deze boerderij is een ideale plek om te fietsen en wandelen in de Franse natuur of om gewoon lekker met een boek in de hangmat schommelen of om bij het kampvuur in het knetterende vuur te staren. Kortom, een authentiek en gerieflijk onderkomen waar je kunt genieten van de rust van het platteland.
Het huis ligt op het zuiden en door de vele ramen is het een heerlijk licht huis. De royale woonkamer van 4 x 12 m heeft een open keuken,. Er is een boekenplank vol boeken, en een tv met Nederlandse zenders, cd- en dvd speler en een aantal gezelschapsspellen. De keuken met keukenblok is voorzien van alle gemakken: er is een 4 pits kooktoestel, een combi oven, twee grote koelkasten, een vriezer en een vaatwasser. Ook is er olijfolie, balsamico, peper, zout, kruiden, suiker, wasmiddel, toiletpapier, afwasblokjes op voorraad, zodat u dit niet allemaal uit Nederland mee hoeft te nemen. Boven bevinden zich de badkamer en 3 slaapkamers. Slaapkamer 1: twee 2 persoonsbedden, slaapkamer 2: een 2-persoons bed, slaapkamer 3: een 2-persoons en een 1-persoons. Beneden bevindt zich nog een slaapkamer met een 2-persoonsbed.
Het vakantiehuis la Mare aux Boeufs is gelegen in een gehucht met 5 andere huizen. In de tuin bevindt zich naast gras met fruitbomen ook een klein bos. Op het terrein staat vanaf eind Juni een opzetzwembad van 4 m breed x 1 meter hoog. Er is een vuurplaats voor kampvuur dat zorgt voor een gezellige sfeer op zomeravonden. Er staat ook een grote trampoline voor de kinderen. Naast het woonhuis is een patio met een eettafel en een hangmat, en daarnaast vindt U nog de oorspronkelijke koeien- en paardenstal en een oldtimer tractor Ford-Dexter uit 1962. Daarboven bevindt zich de hooischuur, een grote ruimte waar de ping pong tafel staat. Er hangen ook schommels voor kinderen. In de naastgelegen schuur vindt U het tuinmeubilair, de barbecue en fietsen. Als U wilt heeft U de hele dag de zon maar U kunt ook kunt ook op warme zomerdagen lekker in de schaduw zitten op open patio met uitzicht op de velden..
Recensie: " Afgelopen Paasweekend hebben wij enorm genoten van dit geweldige vakantiehuis! Er zijn bijna geen woorden te vinden die dit fantastische huis en de mooie omgeving beschrijven. Een poging: Als je op zoek bent naar een huis dat je omarmt en je verwelkomt, naar een huis met een ziel dat met liefde is ingericht, naar een huis dat het mooiste uitzicht heeft dat je kunt bedenken, naar een huis met ruimte waar je echt tot rust komt, naar een huis in een prachtige omgeving waar je eindeloos kunt wandelen of fietsen, naar een huis dat uitnodigt voor lange avonden rond het kampvuur, zoek dan niet langer, want je hebt het huis gevonden! La Mare is het ultieme vakantiehuis voor voor met z'n tweeën, met vrienden of met je familie! .

Boekingsinformatie

Ligging la mare aux boeufs

De ligging van "la mare aux boeufs" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.