Gîte l'Hirondelle

9.8
2
Gites.nl logo

Bienvenue in Gîte l'Hirondelle
Vanuit dit charmante eenkamerappartement heb je een fenomenaal uitzicht op de bergen en dalen van de Zuid-Ardeche. Mooie oude sfeer, knus en prachtig uitzicht zijn hier de sleutelwoorden. Dankzij de dikke natuurstenen muren blijft het zomers binnen aangenaam koel. Een ideaal natuurhuisje voor twee geliefden.
Er is een zithoek met 2 fijne fauteuils. Bij de keuken staat een ruime houten tafel met servieskast. De kleine, maar compleet ingerichte keuken heeft een 4-pits gasfornuis met afzuigkap, koelkast met vriesvak, Nespresso koffieapparaat en een kleine oven. De badkamer is netjes en ruim met douche, toilet en wastafel. Er staat een luxe Pullman boxspring van 1.80 m breed. Bij aankomst is het bed opgemaakt. Op het grote, zuidelijke terras (16 meter breed) kun je rustig een boekje lezen, eten en genieten van de zonsondergang.
De gite ligt in het hart van het Parc naturel régional des Monts d'Ardèche, un petit coin de paradis, zoals de Fransen zo mooi zeggen.
Direct vanaf de voordeur kun je al gaan wandelen. Ook voor fietsliefhebbers met een wielrenfiets of mountainbike is dit gebied een paradijs! Er zijn veel fraaie natuurlijke zwemplekken in de omgeving, al dan niet met rotsen om vanaf te duiken en watervallen.
Mooi centraal gelegen voor het maken van uitstapjes. Het dorp Vals les Bains is op 6 km rijden. Daar is de supermarkt, bakker, slager, het terras en de vele restaurants. Elke zondag is er een gezellige markt. De totaal vernieuwd Spa in Vals les Bains is een aanrader om te bezoeken!
Logeren in gite l'Hirondelle is meer een beleving. De rust, de uitzichten, de natuur. Als je goed luistert hoor je hier helemaal niets, behalve de vrolijke hirondelles (zwaluwen) en de belletjes van de schapen. Het terras is een fijne plek om te 'zijn' en 's avonds is het er heerlijk om naar de sterren te kijken. Met 300 zon-dagen per jaar en een mediterraan klimaat is het vanaf maart tot eind oktober een heerlijk, gastvrij vakantieverblijf om in alle rust te vertoeven.
Wij verwelkom onze gasten graag met een drankje en wij koken op de eerste avond op verzoek tegen een kleine vergoeding!

Boekingsinformatie

Ligging gîte l'hirondelle

De ligging van "gîte l'hirondelle" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.