Gîte Bruen

9.7
2
Gites.nl logo

Vanuit deze sfeervolle gite heb je een fenomenaal uitzicht op de groene bergen en dalen van de Zuid-Ardèche. Un petit coin de paradis, zoals de Fransen zo mooi zeggen.
Het vakantiehuis heeft drie grote boogramen, die in november 2019 zijn vervangen door nieuwe, grote raampartijen. Als je nu vanuit de gite naar buiten kijkt, voelt het alsof je buiten in het uitzicht zit. Rondom het privéterras (16 m) is een mooi Frans muurtje gemetseld, zodat je daar geborgen zit met deze overweldigende natuur om je heen.
Gite Bruen is een ruim en comfortabel vakantiehuis, waar veel gasten graag terugkomen. Alles is gelijkvloers en er is vloerverwarming. In de woonkamer staat een 3-zitsbank en een luxe fauteuil. De moderne keuken heeft een afzuigkap, een 4-pits gasfornuis, een grote koelkast met vriesvak, oven en magnetron. Ook staat er een grote, houten eettafel. In de slaapkamer staat een 2 persoons bed van 1.60 m breed dat bij aankomst is opgemaakt. Aansluitend is de badkamer met inloopdouche en het toilet is in de gang.
Mooi centraal gelegen voor het maken van uitstapjes. Vals les Bains ligt op 6 km rijden en daar is de supermarkt, de bakker, de slager en veel restaurantjes. Op zondag is er een gezellige markt. Het levendige Vals staat vooral bekend om het zuivere bronwater. Je doucht bij ons dus in Spa blauw!
Direct vanuit de gite kun je prachtige wandelingen maken en ook voor fietsliefhebbers met een wielrenfiets of mountainbike, is dit gebied een paradijs! In de buurt zijn veel mooie natuurlijke zwemplekken waar je een verfrissende duik kunt nemen in kristalhelder water.
Logeren in dit vakantiehuis is meer een beleving. In de ochtend wordt je gewekt door de belletjes van de schapen en de vrolijke zwaluwen. Haast bestaat hier nog niet. Jezelf omringen met ongerepte natuur, dat doet iets met de mens. Én je ademt hier nog echt zuivere lucht! Met driehonderd zondagen per jaar en een Mediterraan klimaat is het een ideale plek voor actieve rustzoekers die houden van het Franse soie de vivre!
Kort samengevat, de indeling van de gite op een rijtje:
- Open keuken voorzien van 4-pits gasfornuis, afzuigkap, oven, magnetron, grote koelkast met vriesvak
- Ruime houten eettafel 2.00 x 1.00 m met 4 stoelen
- Ruime woonkamer met luxe fauteuil, 3-zitsbank, salontafel, opbergkastje
- Badkamer met inloopdouche en wastafel
- Toilet in de gang
- Slaapkamer met 2 persoons bed (1.60 x 2.00 m )
Terras
- 2 uitklapbare tuinstoelen met borreltafel
- Eettafel 2.00 x 0.90 m
- 4 terrasstoelen
- schommelstoel en ligbedje
- parasol
Er is gelegenheid om gebruik te maken van de wasruimte. Hier staat een wasmachine, droger, strijkplank en strijkijzer.

Boekingsinformatie

Ligging gîte bruen

De ligging van "gîte bruen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.