Villa Ensoleillée

9
10
Gites.nl logo

Deze ruime en smaakvol ingerichte villa met 5 slaapkamers en 2 badkamers is gelegen aan de rand van het luxe villapark waardoor u een prachtig uitzicht en veel privacy heeft. De woonkamer met aparte zit- en eethoek en een ruime open keuken bieden genoeg mogelijkheden en ruimte om te genieten met familie en vrienden. De keuken is voorzien van alle moderne gemakken, waaronder een vaatwasser, koelkast en een combimagnetron met ovenfunctie.
Er zijn 2 slaapkamers voor twee personen op de begane grond. De begane grond heeft verder een ruime badkamer met wastafel, ligbad en toilet. Bij de entree in de hal treft u tevens nog een extra toilet aan.
Eerste verdieping: op de eerste verdieping zijn nog eens 3 ruime slaapkamers voor twee personen met veel kastruimte. De badkamer op de eerste verdieping beschikt over een douche, wastafel en toilet. Op deze verdieping is ook een apart overdekt balkon met een prachtig uitzicht over het omringende landschap. Vanuit de villa loopt u zo via elk van de 3 schuifpuien (voorzien van elektrische rolluiken) uw tuin in waar u kunt genieten van het buitenleven onder het royale overdekte terras met terrasmeubilair.
Het prive zwembad in de tuin heeft een groot terras met diverse ligstoelen. De villa beschikt eveneens over Wifi en een televisie met nederlandstalige kanalen, een inpandige berging met wasmachine. U kunt 3 auto's parkeren op eigen terrein waarbij een onder de carport.
In de slaapkamers is airconditioning.
Faciliteiten:
- Verwarmbaar privezwembad 10 x 4 meter
- Wifi internet
- Airconditioning (in de slaapkamers)
- Wasmachine
- Droger
- Vaatwasser
- Magnetron
- koelkast
- Kinderbedje
- Kinderstoel
- TV met Nederlandse kanalen
- DVD / CD
- Centrale verwarming
- Parkeerruimte voor minimaal 3 auto's
- Huisdieren op aanvraag

Boekingsinformatie

Ligging villa ensoleillée

De ligging van "villa ensoleillée" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.