Villa Fleur

8
Gites.nl logo

Entree met hal, trap naar boven en toilet. Woonkamer met ruime zitgelegenheid open haard en televisie met internationale zenders, schuifpui naar het overdekte terras. Eetkamer met eethoek voor acht personen. Open keuken met vaatwasser, oven, magnetron, keramische kookplaat, koelkast en koffiezetapparaat.
Slaapkamer met tweepersoonsbed en schuifpui naar terras, slaapkamer voor twee personen met toegang naar buiten. Badkamer met douche, wastafel en toilet.
Eerste verdieping: twee slaapkamers met tweepersoonsbed en badkamer met bad, douche (in bad), wastafel en toilet. De villa is voorzien van Wifi internet en heeft ook een wasmachine beschikbaar voor uw gebruik.
Buiten: volgroeide tuin met privezwembad (6 x 4 m, diepte 1,6 meter) omgeven door terras met ligstoelen. Buitendouche. Groot gazon waar de kinderen heerlijk op kunnen spelen. Terras met loungeset en parasol achter in de tuin. Overdekt terras met eettafel om heerlijk buiten te kunnen genieten van het eten! Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein voor 2 autos.
Faciliteiten:
- Prive zwembad (6 x 4 m, diepte 1,6 meter)
- Wifi internet
- Televisie met internationale zenders
- Dvd-speler
- Cd-speler
- Vaatwasser
- Magnetron
- Oven
- Wasmachine
- Jeu-de-boules baan
- Kinderbedje
- 2 terrassen in de tuin
- Parkeerplaats voor 2 autos

Boekingsinformatie

Ligging villa fleur

De ligging van "villa fleur" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.