Villa Marguerite

8
Gites.nl logo

Woonkamer met een ruime zithoek en televisie en dvd-speler. Eethoek voor acht personen bij de schuifdeur, vanwaar u toegang heeft tot het overdekte terras.
Open keuken met vaatwasser, magnetron, oven, waterkoker, koffiezetapparaat (ook Senseo-apparaat) en keramische kookplaat.
Op de begane grond zijn twee slaapkamers voorzien van airconditioning, elk geschikt voor twee personen. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet.
Eerste verdieping: twee slaapkamers, elk geschikt voor twee personen. Beide slaapkamers zijn voorzien van airconditioning. Badkamer met bad / douche, toilet en wastafel. Overdekt balkon met een prachtig uitzicht op de omgeving.
Buiten: Volledige tuin met privé zwembad (8 x 4 m) met Romeinse trap. Ligstoelen om van de zon te genieten bij het zwembad. Door de bomen in de tuin kunt u ook genieten van de schaduw in de warme zomermaanden. Op het grote gazon is het geweldig om voor de kinderen te spelen. Op het overdekte terras vindt u een tuintafel met stoelen. Parasol is ook aanwezig.
Faciliteiten:
- Privézwembad (8 x 4 m)
- Wifi internet
- Televisie
- Dvd-speler
- CD Speler
- Vaatwasmachine
- Magnetron
- Oven
- Wasmachine
- Tosti aparaat
- Grilpan
- Melkschuimer
- Airconditioning in twee slaapkamers
- Jeu de Boules baan
- Kinderbed

Boekingsinformatie

Ligging villa marguerite

De ligging van "villa marguerite" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.