Villa du Soleil

10
Gites.nl logo

Grote, ruime zithoek met banken, fauteuils en televisie met Nederlandstalige kanalen. Eetkamertafel met stoelen met uitzicht op de fraai aangelegde tuin. Dubbele schuifpui, waardoor u toegang heeft tot het overdekte terras.
Open keuken met koelkast, keramische kookplaat, oven, koffiezetapparaat en senseo, waterkoker en magnetron. Slaapkamer voor twee personen en openslaande deuren naar de tuin. Slaapkamer voor twee personen met openslaande deuren naar het overdekte terras. Slaapkamer voor twee personen met openslaande deuren naar de tuin. Badkamer met douche, wastafel en toilet.
Eerste verdieping: Twee slaapkamers elk voor twee personen. Badkamer met bad, douche (in bad) en toilet.
De villa heeft ook een wasmachine en droger en is voorzien van wifi internet.
Buiten: Fijne volgroeide tuin met groot gazon. Overdekt terras met tuinmeubilair en uitzicht op de heuvels rondom. Verhoogd gedeelte achter in de tuin met bomen die voor de nodige schaduw zorgen in de zomer bij het spelen van een potje jeu-de-boules. Parkeerruimte op eigen terrein voor 2 - 3 auto's.
Faciliteiten:
- Wifi internet
- Vaatwasser
- Oven
- Magnetron
- Koffiezetapparaat
- Senseo
- Waterkoker
- Televisie met Nederlandstalige kanalen
- Wasmachine
- Droger

Boekingsinformatie

Ligging villa du soleil

De ligging van "villa du soleil" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.