Villa Agape

8
Gites.nl logo

Deze ruime en smaakvol ingerichte villa met 4 slaapkamers (alle met airco) en 2 badkamers is gelegen aan het begin van het luxe villapark. De villa is niet ver gelegen van het gemeenschappelijke zwembad zodat kinderen eenvoudig zelf naar het zwembad kunnen lopen. De villa en de tuin bieden privacy, een heerlijk privezwembad een overdekt terras en in de tuin een gezellig hoekje met een loungeset om te genieten van een boek en een glas goede wijn. De woonkamer met aparte zit- en eethoek en een ruime open keuken bieden genoeg mogelijkheden en ruimte om te genieten met familie en vrienden. De keuken is voorzien van alle moderne gemakken, waaronder een vaatwasser, koelkast en een magnetron.
Er zijn 2 tweepersoonsslaapkamers op de begane grond. De villa beschikt over twee badkamers, 1 op de begane grond (bad + douche in bad) en 1 op de eerste verdieping (douche). Ook zijn er nog 2 tweepersoonsslaapkamers op deze verdieping.
Vanuit de villa loopt u via de openslaande deuren zo uw tuin in waar u kunt genieten van het buitenleven onder het royale overdekte terras met terrasmeubilair. Het prive zwembad in de tuin is voorzien van een cover om de warmte zoveel mogelijk vast te kunnen houden. Er zijn 4 sunloungers beschikbaar. Achterin de tuin vindt een een loungeset om heerlijk te ontspannen met een goed boek.
De villa beschikt eveneens over een wasmachine en Wifi internet. Bij de villa zelf is ruimte voor 2 - 3 auto's om te parkeren.
Faciliteiten:
- Privezwembad met Romeinse trap (7x4)
- Airconditioning in alle slaapkamers
- Wifi internet
- Wasmachine
- Vaatwasser
- Magnetron
- Koelkast
- TV (naast alle Nederlandse zenders ook twee Vlaamse, alle belangrijke Franse en een 50-tal internationale- ook Engelse - zenders)
- DVD / CD
- Ventilatoren (1)
- Centrale verwarming
- Parkeerruimte voor 2 auto's

Boekingsinformatie

Ligging villa agape

De ligging van "villa agape" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.