Relais de Poste

10
2
Gites.nl logo

In het zuiden van de Ardèche bevindt zich dit appartement voor 2 personen. Een plek om vakantie te vieren, van de natuur te genieten en te ontspannen. Het appartement ligt naast ons huis, een oude Relais de Poste uit 1750. Het privéterras heeft een prachtig uitzicht over de Montagne d'Ardèche.
Het ontbreekt aan niets: de slaapkamer met kingsize bed, de keuken volledig geoutilleerd met Nespressomachine., koelkast, vaatwasmachine, magnetron/oven en fornuis, living naar privéterras en badkamer met inloopdouche en separate wc.
Wij wonen in het huis naast het appartement, zijn dus in de buurt voor vragen etc. maar respecteren ieders privacy.
Het zwembad (12x6m.) wordt gedeeld met 2 andere appartementen. Bij het zwembad is ook een honesty bar. De tuin van 1ha staat ter beschikking, met een groot aantal verschillende bomen zoals olijf, cypres en vijg.
Relais de Poste ligt zeer gunstig: vlakbij trekpleisters als de Gorges de l'Ardèche, le Pont du Gard, les Grottes Chauvet en de prachtige stadjes als Barjac, Uzès, Balazuc en Voguë.
Zowel voor actieve vakantiegangers die houden van fietsen, wandeltochten, kanoën en motorrijden, als de natuurliefhebber die graag vogels spot in de Cevennen tot diegenen die even tot rust willen komen in een omgeving waar het leven net wat ontspannender wordt genoten.

Boekingsinformatie

Ligging relais de poste

De ligging van "relais de poste" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.