VILLA CHAMPIE

8
Gites.nl logo

Villa Champie ligt op de hoogten van Pradons, op 3 km van Ruoms en op 13 km van Vallon Pont D'arc. Gelegen op ruime afstand van de buren, te midden van wijngaarden, boomgaarden en heuvels, zal het u comfort, welzijn en rust bieden. Onze gite is geclassificeerd 3 sterren. De eigenaars, Nadine & Eric, hebben een warme en vriendelijke sfeer gecreëerd.
Op de begane grond heeft de villa een grote keukenhoek, een doucheruimte met toilet, een woonkamer van 40 m² met eethoek en zithoek met open haard en een ruime slaapkamer met tweepersoonsbed 180/200 met kleedkamer. Een wasmachine is beschikbaar in de kelder.
Op de eerste verdieping heeft de villa 3 slaapkamers met kasten, 2 met tweepersoonsbedden 180/200 en 1 met 2 eenpersoonsbedden (90/200). Een doucheruimte met toilet.
Buiten kunt u genieten van twee panoramische terrassen bij het achthoekige zwembad. De twee terrassen en het zwembad hebben geen inkijk en zijn dus toegankelijk voor iedereen (LGBT-ers, naturisten, enz.). De capaciteit is 8 personen.
Vanwege de ligging op een helling en de verschillende niveaus zowel binnen als buiten, is de villa niet geschikt voor mindervaliden.

Boekingsinformatie

Ligging villa champie

De ligging van "villa champie" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.