la fontanita

9
8
Gites.nl logo

IN VERBAND MET DE HUIDIGE CORONA CRISIS, KUNT U GEHEEL CONTACTLOOS VERBLIJVEN IN LA FONTANITA.!
Heerlijk grote gite, met enorme woonkamer met zes openslaande deuren en een houtkachel. ( Voor de leesliefhebbers: er wahcten u een heleboel boeken, in Nederlands, Frans en Engels.)
Drie koele slaapkamers waarvan twee in het souterrain, ook bereikbaar vanaf het terras.Goed geoutilleerde keuken, badkamer met ligbad, wastafel en wc, apart fonteintje in de hal, en nog een aparte wc en aparte douche.
Terras voor de woonkamer met grote tafel en BBQ, en op het gras in de tuin eronder, onder de appelboom, luie stoelen en hangmatten.
De gite bevindt zich in het achterhuis van een historisch pand, waar vroeger altijd bedrijfsmatig in gewerkt werd. ( Het oudste gedeelte van het huis is circa 4 eeuwen oud) Hiervan getuigen de resten van een houtoven, en de indrukwekkende hoeveelheid balken in de oude woonkamer, zodat boven op zolder de zware machines voor de vlasbewerking konden staan. Ook de immense schoorssteen in het voorhuis getuigt van dit verleden. Bovendien is het pand veel en veel te groot om als louter woonhuis gebouwd te zijn in deze van oudsher erg arme streek. ( De eigenaresse zoont zelf in het voorhuis)

Boekingsinformatie

Ligging la fontanita

De ligging van "la fontanita" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.