Gîte de Chapelèche "Les Glycines"

10
Gites.nl logo

Deze gîte bevindt zich in een vrijstaand huis, zonder inkijk, met onafhankelijke toegang.
Het huisje heeft 130 m² ruimte en is geschikt voor vier tot tien personen.
Zo zijn de kamers verdeeld:
* Op niveau 1:
- een slaapkamer van 13 m² met een tweepersoonsbed (lengte: 190 cm, breedte: 140 cm), een tafel, + een aangrenzende garderobe van 3 m² inclusief een spiegelkast + een toegangsdeur naar de binnenplaats + 1 raam op het zuiden + gordijnen.
- een badkamer van 3,5 m² met 1 toilet en 1 wastafel
- een doucheruimte van 3 m² met een inloopdouche en een wastafel
- een vestibule van 4 m²
- een slaapkamer van 8 m² met 2 stapelbedden (lengte: 200 cm, breedte: 90 cm), een tafel, een ladekast, een hoekwastafel met koud en warm water. Deze kamer is van buitenaf toegankelijk (binnenplaats).
* Op niveau 2:
- een inkomhal van 2 m² met een grote bergkast, met een deur die toegang geeft tot het 1e niveau.
- een vestibule van 3 m² met een uitschuifbare ladder voor toegang tot de mezzanine
- een lichte slaapkamer van 21 m² met een grote panoramische erker op het zuiden (met gordijnen), met een tweepersoonsbed (lengte: 190 cm, breedte: 140 cm), een bureautafel, een ladekast, een spiegelkast en een Provençaalse kledingkast. Deze kamer heeft Ethernet-toegang.
- een woonkamer / keuken / eetkamer die een enkele ruimte van 38 m² vormt, met houtkachel (hout meegeleverd), 2 grote erkers (een naar het oosten, een naar het zuiden), een glazen deur naar het westen die toegang geeft tot een gelijkvloers terras, twee tweepersoonsslaapbanken (lengte: 200 cm, breedte: 140 cm), een grote rechthoekige tafel voor maximaal 10 personen + 10 stoelen, een monitor met dvd-speler.
Keuken uitgerust met: een zeer groot dressoir, kasten, servies (tot 10 personen), compleet kookgerei, koel-vriescombinatie (hoogte: 160 cm, breedte: 60 cm, diepte: 60 cm), gaskookplaat, elektrische oven, 2- spoelbak met warm en koud water, 5 bakken om het afval te sorteren.
- een doucheruimte van 5 m² inclusief wastafel, een ruime inloopdouche (warm en koud water), een wasmachine.
- een buitenterras van 13 m², op het zuiden, volledig in de schaduw van een blauwe regen met uitzicht op de Monts d'Ardèche, op een niveau met de woonkamer / keuken (toegang via een metalen balkon met uitzicht op de binnenplaats). Dit terras is omgeven door een metalen balustrade aan de zuidkant en een 1,30 m hoge muur aan de oost- en noordkant waardoor perfecte privacy mogelijk is. Een ronde smeedijzeren tafel + glazen blad + 10 tuinstoelen.
- een mezzanine van 11 m² toegankelijk vanuit de vestibule (nokhoogte: 1,30 m) inclusief tweepersoonsbed (lengte: 190 cm, breedte: 140 cm) en twee Velux dakramen.
In de hele gîte is gratis WiFi beschikbaar.

Boekingsinformatie

Ligging gîte de chapelèche "les glycines"

De ligging van "gîte de chapelèche "les glycines"" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.