Le Rancho

9.3
6
Gites.nl logo

Rust, ruimte en natuur! Dit vind u bij "Le Rancho". Ons vakantiehuis in Darbres heeft een royale woonkamer met keuken van circa 55m2. met prachtige grote open haard, een gezellige zithoek, satteliet tv en een eettafel voor 6 personen. De keuken is voorzien van inductie-kookplaat, afwasmachine en combimagnetron. Boven de keuken en eettafel is een vide.
Op de bovenverdieping, die bereikbaar is via de vide, zijn twee slaapkamers. Een grote slaapkamer met wastafel, een tweepersoonsbed en kinderledikant. Een kleine slaapkamer met twee éénpersoonsbedden. Badkamer met douche, toilet en wastafel.
Via de buitentrap komt u in de ”Pigeonnier”. Deze toren is omgebouwd tot een knusse slaapkamer met een éénpersoonsbed en wastafel. Op de verdieping is nog een tweepersoonsbed aanwezig met een afmeting van 200x140 cm. Alle overige bedden hebben de afmeting van 200x90 cm.

Boekingsinformatie

Ligging le rancho

De ligging van "le rancho" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.