Ancienne école

10
Gites.nl logo

Het huis is een oud schoolgebouwtje in de bergen, waar er vroeger 6 van in de omgeving waren, voor de kinderen van de boerengezinnen die te ver weg woonden van de bewoonde wereld.
De grote tuin (+/_50x20m) is met een oude muur helemaal ommuurd, er is een klein zwembadje dat zijn water via een leiding onder de grond uit de naastgelegen beek krijgt.
Naast het huis staat een soort kapschuur dat franse scholen bijna altijd hebben (preau), zodat de kinderen bij regen overdekt konden spelen. Hier staan bij ons de tuinmeubelen, de houtvooraad,een tafeltennistafel en andere spullen. Er hangt ook een schommel
indeling beneden: - grote woonkamer (+/_7x9m is het voormalige klaslokaal) met een
slaapvide met tweepersoons bed
-een open uitgebreide keuken met oa. vaatwasmachine,oven,
magnetron enz.
-badkamer met douche, wastafel en toilet
Via een imposant trappenhuis kom je op de eerste verdieping.
indeling boven:- 2 slaapkamers met een tweepersoons bed
-1 slaapkamer met 2 eenpersoons bedden
-1 slaapkamer met een stapelbed en een slaapbank
-badkamer met bad, wastafel en een wasmachine
-apart toilet
Ancienne école is een oud huis (rond 1900 gebouwd) wat niet super de luxe is maar wel comfortabel is ingericht. Door dat het een oud schoolgebouwtje is heeft het hoge plafonds en veel hoge ramen waardoor het een ruim, licht en aangenaam huis is.
Er hangt veel moderne kunst aan de muur. Het huis is voor ons zelf ingericht en niet speciaal voor de verhuur, dus alleen geschikt voor zorgzame en respectvolle huurders

Boekingsinformatie

Ligging ancienne école

De ligging van "ancienne école" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.