La Montée de Joux

9.8
7
Gites.nl logo

Dit vakantiehuisje is een gebouwtje dat typisch is voor de stijl van de Ardèche. Het stamt uit de 18e eeuw en ligt aan de voet van het gehucht Joux, behorend bij de gemeente Chassiers, een dorp met karakter in het Regionaal Park van de Ardèche-bergen.
Het huis is georienteerd op het zuiden, zodat u in alle rust kunt genieten van een groot geventileerd overdekt terras en het grote zwembad. U hebt een panoramisch uitzicht dat zich uitstrekt tot aan de Mont Ventoux. Het huis is omgeven door wijngaarden, olijfbomen en bossen die worden doorkruist door vele wandelpaden en typische huizen.
Het huis is volledig gerestaureerd voor een capaciteit van 7 personen. Het is bij uitstek geschikt voor 2 gezinnen, en is geclassificeerd als 4 * ingerichte toeristische accommodatie. Wifi internet is beschikbaar in het hele huis en bij het zwembad. Wij bieden u een stressvrije aankomst met onze all-inclusive formule: beddengoed opgemaakt, handdoeken en badhanddoeken verstrekt en voldoende om bij aankomst een maaltijd en ontbijt te bereiden.

Boekingsinformatie

Ligging la montée de joux

De ligging van "la montée de joux" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.