Les Terrasses des Sielves

10
12
Gites.nl logo

Op 5 minuten van de winkels in de rust van een klein beschermd gehucht in de gemeente Chambonas, dit stenen gebouw uit de 17e eeuw, zorgvuldig gerenoveerd en geopend in 2019, is geclassificeerd 4**** (Atout France certificering) en heeft het label "Gîte de charme".
Het biedt een uitzonderlijk niveau van comfort en uitrusting (mobiele netwerken, WiFi, UHD TV, blu-ray spelers, plancha, barbecue, houtkachel, efficiënte centrale verwarming...).
De 5 kamers zijn voorzien van airconditioning en beschikken elk over een eigen badkamer en toilet. Ze bieden comfortabel plaats aan 11 personen (12 op aanvraag met een extra bed).
Het prachtige zwembad (geopend van mei tot september - zoutbehandeling voor een beter zwemcomfort), exclusief gereserveerd voor onze gasten en met een vrij uitzicht over de vallei, staat garant voor aangename dagen van ontspanning rond het grote zwembad met vlakke bodem en ondergedompeld strand, de jeu de boules baan of leunend tegen de bar in de beschutting van de pergola.

Boekingsinformatie

Ligging les terrasses des sielves

De ligging van "les terrasses des sielves" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.