Maison Schrader

4
Gites.nl logo

Het vrijstaande huis is verzorgd en comfortabel ingericht.
Wij verhuren alleen aan volwassenen !
De indeling bestaat uit een woonkamer met zithoek, eethoek en een half open keuken. In de keuken is een inductie kookplaat,en grote koelvries combinatie en een combi hetelucht magnetron oven. De woning heeft twee slaapkamers, een slaapkamer met een dubbelbed en een met twee eenpersoonsbedden, er is voldoende kastruimte.
Het Linnengoed inclusief handboeken, vaatdoeken en beddengoed dient u zelf mee te nemen(Afmetingen bedden:
1x Tweepersoonsbed: 160x200 cm,2x Eenpersoonsbed: 90x200 cm)
.De badkamer is voozien van toilet vaste wastafel en een inloopdouche met regendoucheset.
In de tuin zijn verschillende terrassen met tuinmeubelen en een vaste barbeque.
Uw vakantiewoning is te bereiken vanaf het dorpsplein via de poort over het terras van het Restaurant Le petit Fort. De poort en het daarop volgende pad bieden toegang tot het voorterras (ca 150 m2) van de woning. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een tweede terras van gelijke grootte. Alle terrassen zijn op het zuiden gelegen en bieden een uniek vrij uitzicht op het dal. Het uitzicht nodigt zeker uit voor fotografie of schilder activiteiten bij een goed glas wijn. Ook de regionale kunstkring heeft regelmatig tentoonstellingen in het dorp. Het totale terrein van de woning beslaat ongeveer 2500 m2 en is verdeeld over de eigen terrasvormige berghelling. Direct naast de woning bevindt zich een schaduwrijke cave.

Boekingsinformatie

Ligging maison schrader

De ligging van "maison schrader" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.