Mobil home Olivier

6
Rcn.nl logo

Midden in de prachtige Franse natuur staat deze extra ruime, comfortabel ingerichte, vrijstaande mobil home. De mobil home is geschikt voor zes personen en staat op een mooie, ruime plek.

Keuken


De mobil home heeft een ruime, open keuken met een uitgebreide inventaris, grote koelkast met vriesvak, 4-pits kookplaat, Nespresso apparaat, fluitketel, combimagnetron en een vaatwasser.

Woonkamer


In de ruime woonkamer is het aangenaam vertoeven op de lekkere L-vormige bank of aan de eettafel met zes losse stoelen.

Slaapkamer


De mobil home heeft drie slaapkamers. Eén met een tweepersoons bed van 1,60 bij 2 meter en twee met twee eenpersoonsbedden van 0,80 bij 1,90 meter. Elk bed heeft een eenpersoonsdekbed. Het bijzetten van een babybedje is alleen mogelijk door een ander bed weg te halen. Het bijzetten van een eigen tentje bij de accommodatie is mogelijk.

Badkamer
Er is een badkamer met douche en wastafel en gescheiden toilet.

Buiten
De mobil home heeft een extra ruim, verhoogde en half overdekte veranda van 27 m2. Je kunt er in de schaduw of in de zon zitten. Vanaf de veranda heb je een prachtig uitzicht op de camping en de omgeving. Op het terras vind je een tuintafel met zes stoelen, twee heerlijke ligbedden en een gasbarbecue. Er is plek voor één auto bij de accommodatie.

Internet
Je kunt gebruikmaken van WiFi.

Overig
Dit is een rookvrije accommodatie. In de nummers 12, 16 en 39 zijn huisdieren toegestaan. De mobil home heeft airconditioning, op die manier kun je wanneer de Franse zon hoog aan de hemel staat toch de verkoeling opzoeken in de mobil home.

Boekingsinformatie