Natuurhuisje in Vuidepot

5
Natuurhuisje.nl logo

Vanaf de zomer van 2010 verhuren de verhuurders dit natuurhuisje. Het huis is geschikt voor maximaal vijf personen en ligt in het gehucht Videpot in de Perigord Pourpre tussen de twee prachtige, middeleeuwse bastide dorpjes Beaumont en Monpazier. Het natuurhuisje is een typisch, natuurstenen, Frans huis dat gebouwd is in 1862 en ligt te midden van pruimenboomgaarden en kiwistruiken. Op het terrein staat een groot opzetzwembad voor de nodige verkoeling en er is een trampoline en een petanque baan. Het landschap is heuvelachtig en omdat het huis hoog ligt, is het uitzicht vanuit de tuin (3000 m²) ver en echt prachtig. Zoek je rust en ruimte, dan is dit een absolute aanrader.

Bijzonderheden natuurhuisje in vuidepot

Woonkeuken op de parterre: Afwasmachine, Eethoek, Kachel (hout), Koel-/vriescombinatie, Koffiezetapparaat, Kookstel (gas), Magnetron, Oven, Waterkoker, Internettoegang (WiFi)

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in vuidepot

De ligging van "natuurhuisje in vuidepot" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.