Natuurhuisje in Villefranche-du-périgord

6
Natuurhuisje.nl logo

Dit afgelegen vakantiehuis ligt in de buurt van Villefranche-du-Périgord (4 km). De woning is licht en ruim. Je vindt hier 2 slaapkamers voor 6 personen. Het huis is daardoor ideaal voor een gezin of een groep vrienden. Ook je huisdieren zijn welkom in deze woning. Villefranche-du-Périgord heeft een bakkerij en verschillende winkeltjes. Bewonder de oude huizen en wandel door de steegjes. Bij het recreatiemeer van Frayssinet (7 km) kun je vissen, zwemmen en waterfietsen huren. De Dordogne is geschikt voor een langere dagtocht. Volg de mooie weg langs de rivier, die leidt naar de stad Domme (36 km). Iets verderop ligt het pittoreske stadje Roque-Gageac (38 km). Het huis heeft een grote tuin met kastanje- en fruitbomen. Voor kinderen is er een zandbak, een schommel en ruimte voor een voetbalwedstrijd of een potje petanque. Vanaf het terras (er zijn een paar treden) heb je een prachtig uitzicht.

Bijzonderheden natuurhuisje in villefranche-du-périgord

woonkamer, TV(internationale zender(s),, geen Nederlandse zender(s), eettafel, open haard, zithoek, woonkamer(DVD-speler), keuken(waterkoker, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koelkast), slaapkamer, 2-pers. bed(160 x 200 cm), slaapkamer(1-pers. bed, 1-pers. onderschuifbed, 2-pers. bed), badkamer(douche, wastafel), toilet, wasmachine, verwarming(elektrisch), terras, tuin, tuinmeubilair, BBQ

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in villefranche-du-périgord

De ligging van "natuurhuisje in villefranche-du-périgord" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.