Natuurhuisje in Saint-nexans

4
Natuurhuisje.nl logo

Dit moderne comfortabele vakantiehuis voor 4 personen ligt op een domein van 5000 vierkante meter samen met nog een groter huis voor 11 personen. Samen met dit andere huis deelt u het zwembad en de zeer ruime mooi aangelegde tuin. De ligging is zodanig dat u elkaar niet voor de voeten loopt. Het huis heeft 2 slaapkamers met eigen badkamers en een ruime woonkamer met open keuken. U kunt vanuit het huis het beroemde kasteel Monbazillac, waar de heerlijke zoete dessertwijn wordt gemaakt, zien liggen. Het centrum van de historische stad Bergerac ligt op 7 kilometer afstand. De stad ligt aan de rivier de Dordogne. De streek rondom Bergerac wordt gedomineerd door de wijnbouw. Ten oosten van Bergerac ligt de Pécharmant (15 km), een wijngebied waar stevige rode wijn vandaan komt, terwijl ten zuiden de Montbazillac (10 km) witte zoete wijnen en dessert wijnen produceert. In de omgeving kunt u genieten van dagelijkse markten, goede restaurants, sportieve activiteiten, musea, etc.

Bijzonderheden natuurhuisje in saint-nexans

TV parterre: 2x 2-pers. slaapbank,, flatscreen,, satelliet,, Nederlandse zender(s),, duitse zender(s),, internationale zender(s)

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in saint-nexans

De ligging van "natuurhuisje in saint-nexans" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.