Natuurhuisje in Saint-germain-de-belvès

2
Natuurhuisje.nl logo

Ga voor een romantisch verblijf in deze voormalige duiventil. Dit aan de binnenzijde geheel gerenoveerde gebouw is van alle gemakken voorzien. Het huis heeft twee verdiepingen, met de slaapkamer helemaal bovenin, de woonkamer op de eerste verdieping en de keuken op de begane grond. De inrichting is zeer verzorgd. De duiventil is omringt door de prachtige natuur die de Dordogne te bieden heeft. Vogels, herten, en soms wilde zwijnen zijn op het domein te vinden. Geniet van uw ontbijt op het buitenterras, alvorens u een bezoek brengt aan de prachtige omgeving van de Dordogne. U bevindt zich op slechts enkele kilometers van de belangrijkste bezienswaardigheden van dit gebied, dat bekend staat om zijn kastelen, grotten en middeleeuwse steden. Met name de steden Sarlat (25 km), Domme (21 km) of La Roque Gageac (18 km) mag u niet missen. Om er een paar te noemen, de kastelen van Castelnaud-la-Chapelle (13 km), Commarque (25 km) of Beynac-et-Cazenac (14 km) zijn de must-sees van de regio, maar er zijn er nog veel meer. Golfliefhebbers vinden de dichtstbijzijnde baan onder aan de heuvel (1 km). Voor wat verkoeling kunt u kano's huren in Siorac-en-Périgord (5 km) en een wandeling maken langs de rivier de Dordogne. U kunt ook gaan zwemmen in het meer van Tamniès (34 km). Een stukje verder met de auto, maar zeker de moeite waard is een bezoek aan het museum Lascaux IV (Montignac, 52,6 km).

Bijzonderheden natuurhuisje in saint-germain-de-belvès

keuken parterre: eettafel,, kookplaat(inductie),, waterkoker,, espresso apparaat,, oven,, magnetron,, afwasmachine,, koel-/vriescombinatie,, wasmachine,, verwarming

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in saint-germain-de-belvès

De ligging van "natuurhuisje in saint-germain-de-belvès" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.