Natuurhuisje in Saint jean de duras

5
Natuurhuisje.nl logo

Een kleine boerderij met grote dromen. Ze richten vijf hectare land in volgens de permacultuur principes (manier van ecologisch tuinieren). Hier tref je ook de zes safaritenten aan. Allen ruim opgezet (vijf tenten op 5000m2 en eentje helemaal alleen), allen met eigen badkamer op korte loopafstand, elektriciteit en kook gelegenheid. Er is een groot zwembad, hangmatten. Vergeet niet een keer mee te eten. Ze worden geroemd om onze lokale/biologische maaltijden met veel eetbare bloemen en verse groenten. Maar je kunt ook lekker zelf wat kokkerellen, je hebt zelfs een mini eigen groentetuintje bij de tent of oogst wat er te halen valt. De vijgen en kersen vallen zo de boom af je mond in. Ze brengen graag mensen samen met passie voor de natuur. De tuin is open voor het publiek en staat boordevol informatie en demonstratieprojecten ogv permacultuur. Graag verwelkomen ze je.

Bijzonderheden natuurhuisje in saint jean de duras

Tuinmeubilair, Internettoegang (WiFi), Tuin, Terras (privé), Barbecue, Terras, Speelweide, Wasmachine (gedeeld met anderen)

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in saint jean de duras

De ligging van "natuurhuisje in saint jean de duras" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.