Natuurhuisje in Saint jean de duras

5
Natuurhuisje.nl logo

Welkom bij dit domein; een landelijk gelegen, kleinschalige vakantieplek met drie gites, zes safaritenten, een omheind zwembad en een prachtige permacultuurtuin omgeven door plattelandse vergezichten, vlakbij Bergerac. Het stenen B&B huis of gite is zo idyllisch als je het maar kunt krijgen. Gebouwd met de prachtige stenen vanuit de regio en mooie details. Er is een leuke woonkamer. Een trap leidt je naar de slaapkamer op de mezzanine, een prachtige grote ruimte met een tweede kleine zithoek. Verder is er beneden nog een slaapkamer voor twee kinderen en een grote ruimte waar een keukentje met tweepits gasstel en koelkastje aanwezig is, alsook de badkamer met douche en toilet. Het huis is 75 m² groot en dus heb je uitgebreid de ruimte voor een heerlijke vakantie met zijn tweeën of met het hele gezin. Buiten om de hoek heb je een eigen privé tuin waar je je stoelen lekker in het gras kan zetten onder de pruimenboom, uitkijken over de velden en wegzinken in een boekje of gezellig kunt eten. Heerlijk als zomerhuis en in het voor- en naseizoen ook als B&B te boeken voor een paar nachten. Het omheinde zwembad ligt vlakbij.

Bijzonderheden natuurhuisje in saint jean de duras

Badkamer, Barbecue, Eenpersoonsbed (x 2), Internet, Internettoegang (WiFi), Keuken, Tafeltennistafel, Terras (privé), Tuin, Tuinmeubilair, Tweepersoonsbed, Berwarming (elektrisch), Wasmachine, Wasmachine (gedeeld met anderen), Zwembad (gemeenschappelijk) 75 m2

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in saint jean de duras

De ligging van "natuurhuisje in saint jean de duras" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.