Natuurhuisje in Saint jean de duras

5
Natuurhuisje.nl logo

Welkom bij dit domein; een landelijk gelegen, kleinschalige vakantieplek met drie gites, zes safaritenten, een omheind zwembad en een prachtige permacultuurtuin omgeven door plattelandse vergezichten, vlakbij Bergerac. Dit natuurhuisje is een prachtig ingericht en licht huis van ongeveer 70 m² waar je kan genieten van de middagzon die door de dubbele deuren schijnt. Er is een woonkamer met kitchenette (tweepits gasfornuis en koelkast), een trap brengt je naar de tweepersoons slaapkamer op de mezzanine en beneden vind je nog een tweepersoons slaapkamer, een badkamer en een apart toilet. Er is een klein terras direct buiten de openslaande deuren met een bankje, eettafel en stoelen en er staan ligstoelen onder een palmboom voor het huisje. Natuurlijk staat het hele terrein tot je beschikking, het omheinde zwembad ligt vlakbij. Mis je nog iets dan kun je het vinden in de grote algemene schuur met allerlei extra faciliteiten als eetgerei, barbecues en magnetron. En hier tref je ook het ontbijt, want deze is inbegrepen. Vergeet ook niet een keer aan te schuiven voor het diner. De verhuurders worden geroemd om hun kookkunsten, gezond, biologisch, lokaal en lekker (vinden ook de kinderen).

Bijzonderheden natuurhuisje in saint jean de duras

Badkamer, Barbecue, Internettoegang (WiFi), Speelweide, Terras (privé), Tuin, Tuin (privé, verlicht), Tuindeuren, Tuinmeubilair, Tweepersoonsbed (x 2), Berwarming (elektrisch), Wasmachine (gedeeld met anderen), Zwembad (gemeenschappelijk) 75 m2

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in saint jean de duras

De ligging van "natuurhuisje in saint jean de duras" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.