Natuurhuisje in Saint jean de duras

6
Natuurhuisje.nl logo

Welkom bij dit domein, een landelijk gelegen, kleinschalige vakantieplek met drie gites, zes safaritenten, een omheind zwembad en een prachtige permacultuurtuin omgeven door plattelandse vergezichten, vlakbij Bergerac. Heb je zin in lekker luxe en een groot ruim huis dat van alle gemakken voorzien is, dan is het wijnhuis van dit domein echt wat voor jullie, want het is net als een groot woonhuis. Dit natuurhuisje was vroeger de chai van het terrein, oftewel het gebouw waar de wijn werd gemaakt. Het is gerenoveerd tot een ruim en licht huis van 140 m². Er is een grote lichte woonruimte met keuken (inclusief afwasmachine natuurlijk) en woonkamer met tv en dvd-speler. Vanuit de woonkamer loop je de grote veranda in, helemaal omgeven door glazen deuren, en hier hebben de verhuurders de eetkamer geïnstalleerd. Het wijnhuis beschikt ook over zijn eigen tuin met grote stenen barbecue, eettafel buiten en ligstoelen. Verder is er een tweepersoons slaapkamer, een apart toilet, een badkamer en een speciale kamer waar de kinderen slapen met succes gegarandeerd, want hier tref je nog de oude wijnvaten waar de kinderen kunnen slapen. Het omheinde zwembad ligt vlakbij.

Bijzonderheden natuurhuisje in saint jean de duras

Afwasmachine, Barbecue, Eenpersoonsbed (x 2), Internettoegang (WiFi), Keuken, Koel-/vriescombinatie, Tafeltennistafel, Tuin, Tuinmeubilair, Tweepersoonsbed (x 2), Wasmachine (gedeeld met anderen), Zwembad (gemeenschappelijk) 75 m2

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in saint jean de duras

De ligging van "natuurhuisje in saint jean de duras" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.