Natuurhuisje in Pressac

4
Natuurhuisje.nl logo

Deze prachtige woning bij een kasteel bij Pressac heeft 2 slaapkamers. Ideaal voor een gezinsvakantie. Duik in het gedeelde, omheinde zwembad en zon op het grote grasveld ernaast. Château Landéry is in de 15e eeuw gebouwd en is omringd door bossen en uitgestrekte velden. Het staat even buiten het plaatsje Pressac (2 km), vlak bij de grens met het departement Charente. In de omgeving zijn diverse dierentuinen. Golfliefhebbers kunnen zich uitleven op een van de prachtige banen. De cultuursnuiver willen wij de middeleeuwse plaats Ruffec aanbevelen. Als je over het kleine weggetje komt aanrijden, zie je je vakantiebestemming al liggen. Het huis bevindt zich in de rechterflank van het kasteel en heeft een knusse privétuin. Op het terrein vind je een gezamenlijk zwembad, een groot vismeer (karpers), verschillende dieren (kippen, eenden en schapen) en voor de kleintjes een speeltuintje met een wip, een zandbak, een schommel en een trampoline.

Bijzonderheden natuurhuisje in pressac

woonkamer(TV), slaapkamer, 2-pers. bed(2 persoons dekbed), slaapkamer, 2x 1-pers. bed(dekbed), badkamer(bad met douche), toilet, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koelkast, wasdroger(gedeeld met eigenaar en andere gasten, gedeeld met eigenaar), wasmachine(gedeeld met eigenaar en andere gasten), verwarming(elektrisch), vijver, zwembad

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in pressac

De ligging van "natuurhuisje in pressac" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.