Natuurhuisje in Montferrand-du-périgord

6
Natuurhuisje.nl logo

In het midden van de Périgord ligt deze prachtige vakantiewoning in Montferrand-du-Périgord. Deze gelijkvloerse woning heeft een overdekt terras en een zwembad. De woonkamer heeft een comfortabele zithoek met een houtkachel en leidt naar de open keuken. Verder vind je hier 3 slaapkamers en 1 badkamer voor 6 personen. Het huis is vooral geschikt voor gezinnen en stellen. In het mooie Cadouin (6 km) kun je boodschappen doen, maar natuurlijk ook genieten van het prachtige oude klooster. Je kunt ook naar dorpjes als Monpazier (12 km) en het op een rots gebouwde Belvès (16 km). Wandel hier langs de kerk van Moncuq en de klokkentorens en geniet hier van het uitzicht over de Nauze-vallei. Bij Trémolat kunnen watersportliefhebbers zich uitleven. Bij Le Bugue (22 km) en Les Eyzies-de-Tayac-Sireuil (32 km) zijn meerdere grotten te vinden. De eigenaar heeft paarden en kan tochten organiseren voor ervaren ruiters. De eigenaar woont op het terrein, maar er is geen zichtcontact.

Bijzonderheden natuurhuisje in montferrand-du-périgord

woonkamer(TV, eettafel, kachel(hout), zithoek, stereo-installatie), open keuken(waterkoker, fornuis(4 kookplaten), koffiezetapparaat, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie, wasmachine), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2x 1-pers. bed, stapelbed), badkamer(douche, wastafel), toilet, terras, tuin, tuinmeubilair, BBQ, zwembad

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in montferrand-du-périgord

De ligging van "natuurhuisje in montferrand-du-périgord" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.