Natuurhuisje in Marsaneix

6
Natuurhuisje.nl logo

Dit vakantiehuis heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 6 personen, ideaal voor gezinnen met kinderen. Het ligt in het hart van de Dordogne, in de bossen rond Marsaneix (3 km). In de omgeving kun je fietstochten en mooie wandelingen maken. Ook kun je een duik nemen in een van de mooie zwemmeren, zoals het Lac de Neufont bij Vergt (12 km). Bezoek ook Périgueux (15 km). Hier kun je een tocht per kano maken over de L'Isle. Meer waterpret vind je bij Le Bugue (33 km). Kanovaren over de Vézère of een bezoek aan het waterpretpark is voor jong en oud een belevenis. Het gezellige Montignac (45 km) en de grotten van Lascaux (47 km) maken de vakantie compleet. Deze mooie woning wordt omringd door een mooie, parkachtige tuin. Deze staat vol bomen, struiken en vrolijke bloemperken. Er is een schommel en een jeu-de-boulesbaan. Vanaf het ruime, overdekte terras langs het huis heb je uitzicht op de mooie tuin. Er is WiFi in het huis en er zijn maximaal 2 huisdieren toegestaan.

Bijzonderheden natuurhuisje in marsaneix

open keuken parterre: waterkoker,, broodrooster,, fornuis(gas),, koffiezetapparaat,, oven,, magnetron,, afwasmachine,, koelkast

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in marsaneix

De ligging van "natuurhuisje in marsaneix" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.