Natuurhuisje in Loubejac

6
Natuurhuisje.nl logo

Wees welkom in dit natuurhuisje! Waar Lot, Lot et Garonne en Dordogne elkaar ontmoeten en kalfjes elkaar vrolijk in de wei begroeten. Waar 's morgens dauwdruppels schitteren als juweeltjes, terwijl er insecten opdrogen op één van de vele bloemensteeltjes. Waar vogels ongestoord hun lied nog zingen en gasten bezig zijn met hun vakantiedingen. Waar rivieren zich kabbelend een weg door het prachtige landschap banen en je je in de zevende hemel gaat wanen. Waar je urenlang kan wandelen in uitgestrekte kastanjebossen en er ontmoetingen tegenkomt met reeën, evers alsook vossen. Waar je in alle rust een spannend boek kan lezen of je je met de wagen naar één van de omliggende bastides / kastelen kan begeven. Waar je zelf in het natuurhuisje kan kokkerellen of aan tafel schuift in een bistro om een lekker menu te bestellen. Waar je in de jacuzzi kan genieten van een lekker glas wijn, terwijl er aan de hemel duizenden sterren zijn. Dit alles vind je in dit natuurhuisje, een onlangs volledig gerenoveerd en authentiek vakantieverblijf in een klein Frans gehuchtje, temidden van schittterende natuur. Waar 'Leven als god in Frankrijk' voor even werkelijkheid wordt!

Bijzonderheden natuurhuisje in loubejac

Keuken op de parterre: Koffiezetapparaat, Afwasmachine, Koelkast, Kookstel (inductie), Oven, Stoelen, Tafel, Wasmachine, Waterkoker, Magnetron, Internettoegang (WiFi)

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in loubejac

De ligging van "natuurhuisje in loubejac" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.