Natuurhuisje in Loubejac

4
Natuurhuisje.nl logo

Dit vakantiehuis heeft 4 slaapkamers en is geschikt voor 6 personen, ideaal voor gezinnen met kinderen. Het ligt in de groene, landelijke omgeving van Loubejac. In de omgeving kun je wandelen en picknicken in het bos. Op 4 km afstand ligt het bastideplaatsje Villefranche-du-Périgord, met een prachtig marktplein en leuke winkels. Er zijn zwemmeren in Prats-du-Périgord, Frayssinet en Cazals. Breng ook een bezoek aan Monpazier, de Dordogne-vallei, de grotten van Les Eyzies of de stad Cahors. Het vakantiehuis is voorzien van een mooi privézwembad. Vanaf het terras heb je uitzicht op de uitgestrekte bossen en velden. Voor de kinderen staat er een schommel op het grasveld en er zijn een tafeltennistafel en een jeu-de-boulesbaan beschikbaar. Er zijn maximaal 2 extra bedden mogelijk voor € 30,- per persoon per nacht extra.

Bijzonderheden natuurhuisje in loubejac

keuken(koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(TV, open haard, DVD-speler, CD-speler), slaapkamer, 2-pers. bed(160 x 200 cm), slaapkamer(1-pers. bed, 2-pers. bed), slaapkamer(1-pers. bed, 2-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(douche), toilet, recreatieruimte(toilet), wasmachine, verwarming, terras, tuinmeubilair, BBQ, zwembad, zwembad(privé, 10 x 5 m., geopend van 1/2 Apr t/m Sep), speeltoestellen, tafeltennistafel

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in loubejac

De ligging van "natuurhuisje in loubejac" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.