Natuurhuisje in Loubejac

7
Natuurhuisje.nl logo

Deze ruime accommodatie ligt in Loubejac en beschikt over 3 slaapkamers met aangrenzende badkamers. De woning is zeer geschikt voor een vakantie met familie of een groep vrienden. In de tuin beschik je over een privézwembad en terras met barbecue. Mindervaliden kunnen gebruik maken van de rolstoeltoegankelijke douche. Bezoek de markten van Prayssac en Libos of schuifel door de straatjes van Sarlat, een middeleeuwse stad, bekend om zijn historisch centrum en de gastronomie. Vlakbij ligt Villefranche du Perigord voor boodschappen en een terrasje. Gedurende de zomermaanden zijn er overal gezellige markten. De eetmarkt van Loubejac is gekend en zeker een bezoek waard. Ga kanoën op de rivier de Dordogne, fietsen, paardrijden of gewoon heerlijk wandelen. Het huis is een gerestaureerde hoeve met een spectaculair uitzicht en een licht en eenvoudig Frans interieur, omringd door bossen, weilanden, tabaks- en maïsvelden. Er is een kinderstoel en -bed aanwezig.

Bijzonderheden natuurhuisje in loubejac

keuken parterre: waterkoker,, fornuis(gas),, koffiezetapparaat,, oven,, magnetron,, afwasmachine,, koel-/vriescombinatie,, wasmachine

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in loubejac

De ligging van "natuurhuisje in loubejac" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.