Natuurhuisje in Bourgnac

4
Natuurhuisje.nl logo

Deze comfortabele gite is prachtig gelegen op een prive domein, en heeft uitzicht op het Kasteel de Montréal in de Perigord. Het 18e eeuwse domein, met daarop het huis van de eigenaar, deze gite en nog een ander te huren vakantiehuis, ligt op de heuvels van La Vallée de la Crempse, middenin het hart van een van de oudste bossen in de Perigord. Het comfortabele vakantiehuis is gedecoreerd in het franse thema “Les Coquelicots”. Het heeft een ruime living met eettafel, stoelen en sofa (die tevens gebruikt kan worden als bed), satelliet TV en een eenvoudige keuken met een oven, koelkast, wasmachine, toaster, koffiemachine en strijkplank. De vrolijke bloemenkamer heeft een 2-persoonsbed en diverse ruime kasten. Bij het woonhuis heeft u tevens een prive terras op het westen om te genieten van uw rust. Het domein is ideaal gesitueerd om diverse wijnroutes te bezoeken, zoals die van Bergerac en Bordeaux. Voor diegenen die een sportieve uitdaging wensen; u kunt in de omgeving van het domein geweldig wandelen, fietsen of mountain biken. Er zijn zelfs diverse tracks aanwezig op het domein zelf, waar u uw . fietsen kunt stallen. Na een geweldige dag kunt u vervolgens heerlijk nagenieten in de gratis jacuzzi!

Bijzonderheden natuurhuisje in bourgnac

ingang, woonkamer, 2-pers. slaapbank,, TV(satelliet), fornuis(4 kookplaten, gas), koffiezetapparaat(filtermaling), oven, koel-/vriescombinatie, fornuis(wasmachine), slaapkamer, 2-pers. bed(140 x 190 cm), badkamer(douche, wastafel, toilet), jacuzzi(gedeeld met andere gasten), verwarming(elektrisch), terras(privé), tuin(gedeeld met andere gasten, > 1000 m2), tuinmeubilair, BBQ, parasol

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in bourgnac

De ligging van "natuurhuisje in bourgnac" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.