Gîte du Petit Ségriès

9
14
Gites.nl logo

De gite ligt helemaal op een verdieping op de begane grond. Er kunnen 4 tot 14 personen verblijven op een woonoppervlak van 200 m2. Het huis bestaat uit een grote eetkamer, een goed ingerichte keuken waar u alle vaatwerk en apparatuur vindt. Er zijn 4 slaapkamers van elk 20 m2, een grote badkamer van 30 m2, voor gezamenlijk gebruik van de 4 slaapkamers met 3 aparte douches, 4 wastafels en 2 wc's. Er is een eigen ingang en een eigen buitenruimte, waar het rustig is en waar u uitzicht hebt over de vallei en de berg Sainte Victoire. Buiten vindt u tafels, tuinstoelen, ligstoelen en een barbecue. Er is ook parkeergelegenheid.
Het beddengoed is nieuw. De bedden zijn op te maken al naar gelang het gezelschap. Ideaal om met familie of vrienden of met een sportgroep of een groep kunstenaars te verblijven - of voor een speciale gebeurtenis zoals een verjaardag of gewoon om gezellig samen te zijn. U zit hier helemaal in de natuur, waar u een onvergetelijke vakantie kunt hebben.
We bieden u ter plaatse allerlei services: het leveren van diners, producten van de boerderij, het gebruik van toeristische informatie, een bibliotheek, gezelschapsspelletjes, huur van mountainbikes en van elektrische fietsen, wandelingen met begeleiding en allerlei adviezen voor een onvergetelijke vakantie.

Boekingsinformatie

Ligging gîte du petit ségriès

De ligging van "gîte du petit ségriès" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.