Le mas d'Audrey

9
4
Gites.nl logo

Het huis is volledig gerenoveerd in 2017 en bevind zich aan de voorkant, begane grond. Vanuit het huis en terras kijk je uit over de vallei waarin je Sospel ziet liggen. Als gast heb je je eigen ingang, eigen ruime terras in de stilte tussen de olijfbomen. Sospel is een levendig dorp met veel historie. Invloeden vanuit Italië zijn te voelen en te proeven! Op 30 minuten rijden ligt Menton, een bruisend stadje aan de middellandse zee, Cote d' Azur. Of je zit in 15 minuten in Italië.
Parkeren kan op eigen erf. Vanaf de oprit loop je het huis vanuit de tuin binnen. Als gast heb je je eigen ingang, privé terras met loungehoek en een barbeque- grill. Vanaf het terras kom je binnen in de moderne woonkeuken. Alle benodigde keukengerei zijn aanwezig, oven, koffie-apparaat, waterkoker etc. Als je verder loopt kom je voorbij de 2 slaapkamers en loop je vervolgens de ruime gerenoveerde badkamer binnen. De badkamer is voorzien van een regendouche en kijkt eveneens uit over de bergen. Handdoeken zijn aanwezig en de bedden opgemaakt.
Het huis ligt aan de kopse kant van het huis, waar je volledige privacy hebt. Wij wonen zelf boven/ achter het huis en maken gebruik van de zijkant van het huis/ tuin. In principe kun je elkaar alleen tegenkomen bij de oprit.

Boekingsinformatie

Ligging le mas d'audrey

De ligging van "le mas d'audrey" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.