Lou Messugo Gite

10
4
Gites.nl logo

Lou Messugo is een mooie, zonnige gite met 1 slaapkamer en eigen zwembad, grote tuin en een eigen zonneterras. Geschikt voor kleine gezinnen en koppels. Provençaalse charme gegarandeerd!
BINNEN:
De lichte en ruime gite wordt overspoeld met zonlicht en ingericht in kalmerende Provençaalse tinten. Het heeft 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed, een kledingkast en een ladekast. In de woonkamer vindt u een comfortabele slaapbank voor twee personen (140x200 cm juiste matras), satelliet-tv, hifi met USB-aansluiting, eettafel en stoelen voor 4 personen, planken met veel boeken en kaarten. In deze kamer vindt u ook de kitchenette, met 2-pits kookplaat, oven, magnetron / grill, koelkast, vaatwasser en alle benodigde apparatuur om uw eigen maaltijden te bereiden. De moderne badkamer heeft een grote douche, een verwarmd handdoekenrek, een toilet en een wastafel met opbergruimte. Er is gratis en onbeperkte WiFi in de gite.
BUITEN:
Lou Messugo heeft een eigen zonnig terras op het zuiden met een buitentafel en stoelen, een barbecue en ligstoelen. Dit leidt naar een grote tuin met een scala aan faciliteiten, waaronder een trampoline, jeu de boules en een tafeltennistafel.
En vooral in de zomer is er het fantastische zwembad. Het is geopend van ongeveer half mei tot eind september, afhankelijk van het weer omdat het buiten en onverwarmd is. Het zwembad wordt alleen gedeeld met ons, het gastgezin, hoewel je het meestal alleen zult zijn omdat we op ons werk / op school zijn! We zijn ons er ook zeer bewust van om uw ruimte en privacy te respecteren om u van uw vakantie te laten genieten.
EXTRA'S:
Om het leven gemakkelijk te maken, kunnen we de noodzakelijke uitrusting bieden voor reizen met baby's / peuters, zoals een reiswieg, kinderstoel, plastic borden / bestek / kopjes, aankleedkussen en een goede selectie speelgoed, boeken en speelgoed.
We wonen op het terrein en zijn beschikbaar om te helpen met taalkwesties (boeken van restaurants / rondleidingen, enz.) En we zijn altijd blij om te adviseren over wat te doen in de omgeving. We helpen onze gasten het beste uit hun tijd te halen in ons prachtige deel van de wereld. Maar we zijn ook gevoelig voor de behoefte van onze gasten aan privacy, dus als u alleen wilt worden gelaten, is dat ook prima. U bent volledig onafhankelijk van ons, dus het is aan u hoeveel contact u wilt.

Boekingsinformatie

Ligging lou messugo gite

De ligging van "lou messugo gite" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.