huren in Menton

4
Gites.nl logo

Het appartement in het schitterende Menton bevindt zich in een nieuw appartementencomplex met alle comfort (sauna, jacuzzi, turks stoombad, spa en fitnessruimte) en heeft een unieke ligging op de zeedijk in Menton. De residentie bevindt zich aan de rustige kant van het stadje Menton op een boogscheut van de nieuwe jachthaven met zijn gezellige en zonnige terrasjes en talrijke ontspanningsmogelijkheden. Het appartement situeert zich op de derde verdieping en biedt plaats aan 2 (maximum 4) personen. Op het appartement is draadloos internet aanwezig .
Het appartement is modern én gezellig ingericht en heel makkelijk te onderhouden. U beschikt over een volledig uitgeruste keuken met alle comfort: keramische kookplaat, combi-microgolf-oven, vaatwasmachine, wasmachine, strijkijzer, enz... Het dubbele raam in de woonkamer biedt een uniek zicht op de bergen. Een comfortabel salon, sfeervolle verlichting, flatscreen-TV. De badkamer en slaapkamer zijn praktisch en rustgevend ingericht. Het zetelbed in de leefruimte biedt extra slaapgelegenheid voor twee personen. Daarnaast beschikt het appartement over een privé-parking net onder het appartement.

Boekingsinformatie

Ligging huren in menton

De ligging van "huren in menton" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.