L'Eugénie

8
Gites.nl logo

L'EUGENIE
4 **** TOERISTENMEUBELEN, GITES IN FRANKRIJK - COTE D'AZUR - CANNES, GRASSE, NICE, ANTIBES, SAINT PAUL DE VENCE,
AANBEVOLEN door PETIT FUTÉ en LE GUIDE DU ROUTARD
Lid van het merk: - COTE D'AZUR FRANCE
Stel je voor: BEGANE GROND - CHARMANTE VERHUUR - 84m², ZUIDOOST,
Decoratie: lichte kleuren
WELKOM ++: Pascale ontvangt u persoonlijk door u een leuke verrassing aan te bieden in onze permacultuurtuin ... Profiteer van onze vele goede adressen van onze lokale partners.
COMFORT ++: bank, koffiepadmachine, vaatwasser, elektrische droger, elektrische handdoekdroger, centrale verwarming, 2 badkamers, WIFI ...
EXTERIEUR ++: 50 m² terras, 100 m² omheinde tuin, BBQ, zonnebaden met kussens, tuinmeubilair. smeedijzer + woonkamer, beveiligde parkeerplaats, visiteus parking, auto portaal ...
DIENSTEN ++: Wij zijn altijd beschikbaar voor een routebeschrijving, toeristisch advies, eventuele assistentie ... Wellnessmassagediensten en verhuur van elektrisch ondersteunde fietsen in de gîte.
ERVARINGEN ++: Ontdekking van de cultuur van de olijfboom en de bigarad-sinaasappelboom omdat onze hele familie de agrarische tradities van het Pays de Grasse in stand houdt.
NEARBY ++: Gîte op 300 meter van de rivier en op 800 meter van het dorp (winkels, gezondheidsleraar, enz.). 9 km van Grasse, 20 min. Gourdon en St Paul de Vence, 25 min. ZEE en talrijke Provençaalse dorpen, 30 min. Antibes, Cannes en Nice, 50 min. Monaco en skigebied, 1u15 Italië.

Boekingsinformatie

Ligging l'eugénie

De ligging van "l'eugénie" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.