Villa vent d'Est.

9.6
5
Gites.nl logo

Villa Vent d'Est is een smaakvol ingerichte villa, gelegen in een prachtige tuin met privé zwembad en fantastisch uitzicht over de heuvels van Grasse, met in de verte zicht op de Middellandse Zee. Geniet heerlijk van de verschillende terrassen en koel af met een duik in het privé zwembad.
Het huis uit 1890 is oorspronkelijk gebouwd tussen de jasmijnvelden als vakantieverblijf voor een Franse Diplomaat die terugkeerde uit Indo-China. Het gastenverblijf stond er eerder als het hoofdhuis en werd destijds bewoond door bloemenplukkers van de jasmijnvelden. Het hoofdhuis heeft op de begane grond een woonkamer, eetkamer, keuken en toilet. De woonkamer heeft naast een open haard ook een televisie met Netflix, de keuken is van alle gemakken voorzien en is onder andere voorzien van een vaatwasser en Amerikaanse koelkast met ijsblokjesautomaat . De eerste verdieping bestaat uit 3 slaapkamers, badkamer en separaat toilet. De masterbedroom bestaat uit een kamer met een 2 persoonsbed, de tweede slaapkamer heeft twee losse bedden die bij elkaar kunnen worden gevoegd, de derde slaapkamer heeft een eenpersoonsbed. De badkamer heeft naast een bad tevens een inloopdouche. In het souterrain bevindt zich een bijkeuken met wasmachine, droger en extra koelkast.

Boekingsinformatie

Ligging villa vent d'est.

De ligging van "villa vent d'est." wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.