Villa Picciola

10
4
Gites.nl logo

Eerste etage in een villa die dateert uit het belle époque. Het appartement is ongeveer 50 vierkante meter en bestaat uit een huiskamer, een slaapkamer met een tweepersoons bed, een slaapkamer met een twijfelaar, een badkamer en een keuken.Daarbij nog een heerlijk balkon op het zuiden waarop je met vier mensen kunt eten en dat uitziet over een spoorbaan, een eeuwenoude olijven tuin en de Middellandse zee.. Minder dan tien minuten lopen naar de jachthaven en het strand, waar het in de zomermaanden heerlijk toeven is. De markt en winkels zijn op ongeveer dezelfde loopafstand. Uitstekend openbaar vervoer van en naar de luchthaven van Nice en naar Menton of Ventimiglia (Italië).
Het dorp Beaulieu-sur-Mer kijkt uit op Cap Ferrat en heeft een rijke geschiedenis. Hier kwamen de rijken der aarde en dat is nog steeds het geval. Door de schitterende perken die hier zij aangelegd, heeft het dorp in alle seizoenen bloeiende bomen en planten. Beaulieu-sur-Mer ligt aan zee en onderaan het hooggebergte van de Alpen. Een ideale plek voor wandelaars en watersporters. .

Boekingsinformatie

Ligging villa picciola

De ligging van "villa picciola" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.