Mobil home Thym

4
Rcn.nl logo

Midden in de prachtige Franse natuur staat deze comfortabele, vrijstaande 4-persoons mobil home. De mobil home staat op een mooie, ruime plek op de terrascamping met een prachtig uitzicht over de heuvels van Castellane.

Keuken


De volledig ingerichte keuken heeft een koelkast met vriesvak, 4-pits gaskookplaat, filter koffiezetapparaat, waterkoker en een gewone magnetron.

Woonkamer


In het woongedeelte is het aangenaam vertoeven op de lekkere bank of aan de eettafelmet bank en twee losse stoelen.


 


Slaapkamer


Er zijn twee slaapkamers. Eén met een tweepersoonsbed van 1,40 bij 1,90 meter en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden van 0,70 bij 1,90 meter. Elk bed heeft een eenpersoonsdekbed. Een kinderbedje wordt doorgaans in een slaapkamer geplaatst ten koste van een eenpersoonsbed. Het matrasje moet je zelf meenemen.

Badkamer
De mobil home heeft een badkamer met douche en wastafel en een gescheiden toiletruimte.

Buiten
De mobil home heeft een half overdekte houten veranda. Op het terras vind je een tuintafel met stoelen en twee lekkere ligbedden. Er is plek voor één auto bij de accommodatie.


 


Internet
Er is geen TV aanwezig maar je kunt wel gratis gebruikmaken van WiFi.


 


Overig
Dit is een rookvrije accommodatie. Voor de frisse avonden in het voor- en naseizoen is elektrische verwarming aanwezig. Huisdieren zijn toegestaan.


 


De getoonde foto's zijn fabrieksfoto's om je alvast een indicatie te geven van de accommodaties. Kleuren, meubilair etc. kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Boekingsinformatie