Chalet Menthe

6
Rcn.nl logo

Midden in de prachtige Franse natuur vind je deze vrijstaande, comfortabel ingerichte chalet op een mooie plaats op het park. Het chalet is geschikt voor zes personen en van alle gemakken voorzien.

Keuken


Het chalet heeft een moderne open keuken met een 4-pits gaskookplaat, een grote koel/vriescombinatie, filter koffiezetapparaat, waterkoker en een combimagnetron.

Woonkamer


In de sfeervol ingerichte woonkamer staat een frisse zithoek en een eettafel met plaats voor zes personen.

Slaapkamer


Er  zijn drie slaapkamers. Er is een slaapkamer met een tweepersoonsbed van 1,60 bij 2 meter. En twee slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden van 0,80 bij 2 meter. Elk bed heeft een eenpersoonsdekbed. Een kinderbedje wordt doorgaans in een slaapkamer geplaatst ten koste van een eenpersoonsbed. Het matrasje moet je zelf meenemen.

Badkamer
Het chalet heeft een badkamer met douche en wastafel en een gescheiden toiletruimte.

Buiten
De chalet is voorzien van een overdekte houten veranda. Op het terras vind je een tuintafel met stoelen en twee lekkere ligbedden, die je ook in de zon kunt plaatsen. Er is plek voor één auto bij de accommodatie.

Internet
Er is geen TV aanwezig maar je kunt wel gratis gebruikmaken van WiFi.

Overig
Dit is een rookvrije accommodatie. Voor koude avonden biedt de elektrische verwarming extra comfort. Huisdieren zijn toegestaan.


 


Neem alvast een kijkje in deze accommodatie

Boekingsinformatie