Gîte le Moulin

9
5
Gites.nl logo

Gîte 'De molen' bevindt zich midden in de siertuin van Moulin du Coupied, vijftien meter van het zwembad. De vakantiewoning bezit nog vele authentieke details. Het is royaal van opzet (ruim 85m2) en heeft een eigen privé terras van 75m2.
Indeling
Etage met een woon- eetkamer met schoteltelevisie. Separate keuken met afwasmachine, magnetron, oven e.d. Tevens is er een wasmachine beschikbaar. Op deze etage vind je een badkamer met douche en een badkamermeubel. Daarnaast een apart toilet. Vanuit de woonkamer bereik je twee grote slaapkamers waarvan één met een tweepersoonsbed (160x200cm) en een met twee eenpersoonsbedden. Naar behoefte kan deze eenvoudig worden uitgebreid tot drie slaapplaatsen. De woonkamer en slaapkamer bieden door middel van openslaande deuren toegang tot het 75 m2 (omheinde) privé terras. Voor de rustige zomeravond is een barbeque aanwezig.

Boekingsinformatie

Ligging gîte le moulin

De ligging van "gîte le moulin" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.