L'Ocee

9
6
Gites.nl logo

L'Ocee, Uw perfecte vakantiehuis met privé-zwembad: 6 persoons Landhuis in het midden van Frankrijk
Vakantiehuis l'Ocee bestaat uit twee verdiepingen van ieder 100 m2. Op de bovenste verdieping is de leefruimte. Er zijn 4 ruime slaapkamers; twee eenpersoons en twee tweepersoons, waarvan er 1 een douche en toilet en-suite heeft. Elke slaapkamer heeft zijn eigen ventilator. De bedden zijn fris gedekt en voor elke gast is er een handdoek.
Verder is er een badkamer met bad, toilet, wastafel en een haardroger en in de gang bevindt zich een derde toilet. Wij zorgen voor toiletpapier en op elk toilet is er ook een handdoek. Wij zorgen in de beide badkamers voor handzeep.
Voor de kleinste gasten zijn er een opstapje, een kinderstoel en een babybed aanwezig. U moet voor dit babybed wel zelf het beddengoed meebrengen.
De huiskamer is gezellig ingericht met een elektrische sfeerhaard en er is een stereoset, geschikt voor CD's / MP3 en een TV met DVD-speler. Ook is er een ruim aantal (Nederlands ondertitelde) DVD-films en zijn er verschillende gezelschapsspellen. Voor de liefhebber is er een kleine, Engelstalige bibliotheek. WIFI-internet is aanwezig. Vanuit de huiskamer komt u door de grote, glazen schuifpui op het 18 m2 grote, houten terras, voorzien van meerdere parasols, tuintafel en stoelen en een barbecue.
De keuken is compleet uitgerust met broodbakmachine, afwasmachine, magnetron, koelkast, vriezer, oven, toaster, Senseo en koffiezetapparaat, sap-pers, (staaf)mixer, waterkoker en alle mogelijke overige keukenbenodigdheden.
Wij zorgen voor handdoeken, keuken- en vaatdoeken, schuurspons en afwasmiddel.
Op de benedenverdieping bevinden zich een grote pooltafel, een dartsbord, een tafeltennistafel en een airhockeytafel.
Verder vindt u hier een ruime collectie tuinmeubilair, de wasmachine/droger, een kast vol speelgoed en zwembadspeeltjes. Ook is er een fiets die u kunt gebruiken.
In de heerlijke tuin van 4300 m2 vindt u een grote trampoline, een swingschommel en een jeu-de-boulesbaan. Het zwembad van 8x4 meter heeft een romeinse inlooptrap en is 0.80 - 1.75 diep. Er is voor elke gast ook een ligstoel en zijn meerdere parasols.

Boekingsinformatie

Ligging l'ocee

De ligging van "l'ocee" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.