Gite Auvergne

4
Gites.nl logo

Vakantiehuis Gite Auvergne ligt aan de rand van het dorpje Ronnet, aan het einde van een doodlopende weg, vrijstaand en op ca 6 kilometer van onze boerderij / chambre d'hote “Champeaux” Het huis bevindt zich op een perceel van ca 1000 m2. De bewoonbare oppervlakte in het huis bedraagt ca 120 m2, verdeeld in 2 etages.
Op de begane grond vind je een ruime keuken, voorzien van een gasfornuis met oven, magnetron, koelkast, waterkoker, koffiezetter en senseo-apparaat,vaatwasser en uiteraard is servies, bestek, potten en pannen aanwezig. Verder een ruime woonkamer met veel lichtinval en openslaande deuren
naar het terras, de compleet vernieuwde badkamer en een apart ruimte voor het toilet en wasmachine.
De 1e verdieping omvat 2 ruime slaapkamers, waarvan 1 kamer met een 2-persoonsbed en 1 kamer met 2 één-persoonsbedden. Tevens is er nog een 3e (kleine) kamer. Indien men voor 5 personen boekt, zal voor de 5e persoon een opklapbed of babybedje bijgezet worden. Om te voorkomen dat men 's nachts beneden naar het toilet moet, hebben we ook op de 1e verdieping, in een aparte ruimte, een toilet geplaatst (sanibroyeur).
Direct aan het huis bevindt zich een terras met houten overkapping. Daarnaast is er nog een verhoogd terras en aan de zijkant van het huis ligt nog een stuk tuin waar gras is voorzien.
De gite is sfeervol ingericht, beschikt over centrale verwarming alsmede een houtkachel en is rustig gelegen.
Beddengoed, bad- en keukenlinnen zijn inbegrepen in de prijs.

Boekingsinformatie

Ligging gite auvergne

De ligging van "gite auvergne" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.