Clan Boucheron - Le Chien

9.6
5
Gites.nl logo

Le Chien heeft een woon oppervlakte van 70 m2 met beneden een open keuken - , eet- en woonkamer en boven een ruime open slaapkamer, kleine slaapkamer met stapelbed, een badkamer met  wasmachine en een apart toilet.  Het is  mogelijk extra slaapplaatsen te creëren omdat de banken in de woonkamer in een handomdraai veranderen in comfortabele 2 persoonsbedden. In de keuken vindt u een koffiezet apparaat, toaster, elektrische oven en gas fornuis. We hebben ook kinderbedjes en kinderstoeltjes beschikbaar op aanvraag. De huisjes zijn licht, modern, comfortabel en goed geïsoleerd.
Wij zelf wonen hier zelf het hele jaar door met 3 honden, 2 katten en 2 pony's, allemaal erg vriendelijk, maar wij denken daarom dat onze huisjes het best geschikt zijn voor mensen die van dieren houden. Het is onze liefde voor dieren dat ons geïnspireerd heeft voor de namen van de huisjes Le Chat en Le Chien.

Boekingsinformatie

Ligging clan boucheron - le chien

De ligging van "clan boucheron - le chien" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.