Le Pont du Mas

9.7
6
Gites.nl logo

U bent welkom in ons heerlijke vakantiehuis, bovenop een rots gelegen, onder monumentale bomen, en tussen twee riviertjes. Als u houdt van rust en privacy en het kabbelende geruis van water, kunt u hier aan uw trekken komen.
Het huis staat buiten de bebouwde kom, maar toch dichtbij het stadje Le Mayet de Montagne met alle noodzakelijke voorzieningen.
Volgens oude traditie gebouwd heeft dit gebouw dikke stenen muren waardoor het zelfs op hete zomerse dagen aangenaam is binnen.
Het huis bestaat uit twee delen, aan de voorkant verbonden door een overdekt terras.
Aan de ene kant komt u via het terras binnen in een woonkeuken. Hierboven bevindt zich een grote tweepersoons slaapkamer en een badkamer met ligbad en wc.
Aan de andere kant komt u binnen via het terras in een grote woonkamer, gerenoveerd in de stijl van een stoere berghut, met een gezellige houtkachel.
Hierboven bevindt zich een even grote zolderruimte met een tweepersoonsbed en een stapelbed.
De twee hoofdruimtes zijn op de begane grond, aan de achterkant met elkaar verbonden door een badkamer met douche, wastafel en toilet.
Dit huis heeft ook een kelder, gedeeltelijk uit de rots gehouwen. Hier is een speelruimte met tafeltennistafel en dartbord.
In plaats van een zwembad is er de gelegenheid om af te koelen in het riviertje dat onderaan de rots langs het huis loopt. Het is een heerlijke plek om in de schaduw te zitten, pootje te baden en voor kinderen om te spelen in het water. Vanuit de tuin is er een pad naar beneden aangelegd.
De natuurlijke tuin heeft gedurende de hele dag plekjes in de zon en schaduw. Er staat o.a.
- Buitentafel met parasol
- Hangmat
- BBQ
- Zitkuil met kachel
Er ligt genoeg hout om een gezellig vuurtje te maken.

Boekingsinformatie

Ligging le pont du mas

De ligging van "le pont du mas" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.