Maison Pivoine

10
Gites.nl logo

Ons prachtige characteristieke Franse huis ligt midden in het kleine dorp Colombier (300 man) en kijkt uit op de kerk uit de 11de eeuw. Het huis is uit 1920, recentelijk gerenoveerd en dus voorzien van alle gemakken. De grote tuin heeft genoeg ruimte voor kinderen om rond te rennen en heeft een groot balkon om in de avond heerlijk samen te eten. Ook aan de voorkant kan buiten worden gezeten. De beneden verdieping bestaat uit een grote woonkamer, een kantoor ruimte met bureau, een eetkamer met grote eettafel die plek biedt aan 12 man en een ruim opgezette keuken. Het hele huis is ook voorzien van snel glasvezel internet.
Er is een grote familie badkamer met ligbad en douche, maar ook een kleinere badkamer met enkel een douche, toilet en wastafel die als en suite kan dienen voor de masterbedroom. Verder zijn er nog 4 andere slaapkamers waarvan 1 kamer met 2 eenpersoons bedden. Ook zijn er voorzieningen voor kinderen aanwezig zoals speelgoed, een kinderstoel, een babybedje, een buggy en verkleinbrillen voor het toilet.

Boekingsinformatie

Ligging maison pivoine

De ligging van "maison pivoine" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.