Epalle

8.7
4
Gites.nl logo

Epalle, schitterend gelegen in de bergen en heuvels van Montagne Bourbonnaise met haar uitgestrekte bossen en overdaad aan natuur. Hier staat onze in stijl van de regio gebouwde plattelandswoning. Het huisje ligt helemaal vrij aan een doodlopende weg met uitkijk over het gehucht, de bossen en het dal.
Indeling van het huis:
- Begane grond: gezellige zit/eetkamer en aangrenzend de open keuken met toegang tot de badkamer
- Boven: grote slaapkamer met tweepersoonsbed (180x190). Kleinere slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (90x200). Overloop met toegang tot een toilet.
- Ruime schuur met o.a. Tuinmeubelen, fietsenstalling, BBQ, houtopslag etc. Hier bevindt zich ook een tweede toilet.
Enkele voorzieningen zijn: houtkachel, magnetron/oven, wasmachine, koffiezetapparaat en wifi.
Buiten vind je enkele heerlijke plekken om te genieten van de rust. Dit kan o.a.voor het huis maar ook in de grote tuin achter het huis. De tuin ligt geheel uit het zicht zodat je in alle rust kunt genieten van je vakantie.
Via de weg waar het huisje aan ligt loop je meteen de bossen in, vanuit Epalle kun je uren wandelen (of mountainbiken) over de vele wandelpaden in de omgeving.
Je kunt brood bestellen in St Nicolas des Biefs (3km) in de Epicerie waar ook enkele andere levensmiddelen te koop zijn..
Bezoek ook eens Chatel Montagne (8km) met haar schitterende romaanse kerk, bakker en enkele restaurants. Vanuit Chatel Montagne kun je prachtige wandelingen maken!
Op 16km vind je Mayet de Montagne met o.a. een supermarkt, tankstation, office de tourisme, bakker, slager, kiosk en banken. Iedere maandagochtend is er een markt.

Boekingsinformatie

Ligging epalle

De ligging van "epalle" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.