Shenmen

10
4
Gites.nl logo

We bieden je graag de gastvrijheid van een stuk van ons huis aan, onze gîte, een pareltje met ziel...in rust, ruimte en weide natuur.
Onze gîte is voor maximaal 4 personen en heeft 2 slaapkamers. Een slaapkamer met een dubbel bed van 1,80 x 2 m en een slaapkamer met een stapelbed van 0,90 m x 2 m. Elke slaapkamer heeft zijn eigen wastafel. Een keuken waarin een keukenprinses alles vindt wat ze nodig heeft: een microgolf, een oven, een koelkast, een vaatwasser en een grote gootsteen als je wil genieten van een "klassiek afwasje". De gîte is ook uitgerust met een TV scherm met dvd-speler (films beschikbaar), en een Bluetooth geluidsbox om je eigen muziek te kunnen spelen.
Een eettafel, zithoek, ruime instapdouche, afgesloten toilet, een eigen terras met tafel, stoelen, parasol, ligzetels...
Tables d'hôtes enkel na overleg met Rein (er is tables d'hôtes voorzien voor de gasten van de chambres d'hôtes, maar als er plaats is, kunnen de mensen van de gîte ook wel eens aanschuiven)
Je kan genieten van ons verwarmd zwembad, ligzetels, grote tuin om in te relaxen, te spelen, een hangmat om te soezen, te slapen, te lezen...
De gite is in juli en augustus te huur per week van vrijdag tot vrijdag (om de files op zaterdag te verwijden).
Buiten het hoogseizoen is de gîte ook te huur voor een (verlengd) weekend of een midweek.
We verwelkomen mensen zonder en met kinderen VANAF 7 JAAR.
Bedlinnen en handdoeken zijn voorzien in de huurprijs. Graag zelf keukenhanddoeken en schoteldoeken meebrengen, alsook handdoeken voor het zwembad/sauna.
Een warm welkom!

Boekingsinformatie

Ligging shenmen

De ligging van "shenmen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.